Tuinen Lafaut

Tuinen Lafaut is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinarchitectuur. Het werd opgericht in 1972 te Tielt.

Met een brede ervaring als achtergrond, wordt gekeken naar uw situatie en wensen, zo ontstaat een beeld van de mogelijkheden om een tuin te maken waarin u zich goed voelt. Of dat nu een traditionele, moderne, kleine of een grote tuin is, bij ons is alles mogelijk.

Een creatieve tuin ontwerpen gebeurt met de computer, zodat u snel en duidelijk een plan en offerte wordt aangeboden. Voor elke situatie vinden wij voordelige en gunstige oplossingen.

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, kan worden gestart met het aanleggen van uw droomtuin.

Tuinen Lafaut doet alles van aanleg en onderhoud van de tuin in de ruimste zin van het woord. Wij bieden ook totaalprojecten.

 

Ontwerp, aanleg & onderhoud van uw tuin - Grondwerken - Afsluitingen Opritten - Parkings - Terrassen - Vijvers

Onze specialisaties

Hagenmaaier

Je kan niet alle hagen over één kam scheren: sommige zijn danig groot en verwilderd, dat er zelfs met gewone mankracht geen beginnen meer aan is. Geen nood, want Tuinen Lafaut heeft een nieuwe hagenmaaier in zijn aanbod.

Lees meer

Terrassen

Tuinen Lafaut legt ook uw terras, tuinpad of oprit aan. Verhardingen kan op verschillende manieren en met verschillende materialen.

Contacteer ons

Zwemvijvers

Een zwemvijver is de trend vandaag. Het geeft je een gevoel van een zwembad maar je hebt de charme van een vijver.

Contacteer ons vrijblijvend