Tuinontwerp

Wil je jouw droomtuin tot leven brengen? Voor tuinadvies en -ontwerp kan je steeds terecht bij Tuinen Lafaut. Wij beschikken over voldoende kennis van tuinarchitectuur en we geven jou raad waar nodig.

  

Maak jouw tuin in topconditie

Tuinen Lafaut biedt jou een totaalpakket aan van tuinadvies tot ontwerp tot uitvoering, en dat 100% op maat gemaakt. Met een duidelijke visie wordt het aanleggen, bekleden en onderhouden van jouw tuin zoveel makkelijker.

Heb je moeite met het kiezen van de juiste planten of bloemen? Wij maken een duidelijk plan voor de mogelijke realisaties van jouw tuin zodanig dat je een offerte snel in handbereik hebt.

Bel ons op 051 40 18 78 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Tuinadvies is meer dan ooit nodig

Het geeft jou een beter beeld over wat voor soort groen het best bij jouw tuin past, over hoe je jouw buxussen het best onderhoudt, over welke struiken je het best waar plaatst, hoe je plagen kunt bestrijden en nog zoveel meer. Kortom wij bieden jou advies aan over de verzorging van jouw tuin, alleen het beste is goed genoeg. 

Tips & tricks voor jouw tuin

  • Kies planten die jaarrond mooi blijven
  • Kies voor onderhoudsvriendelijke planten
  • Sky planters voor tegen de schutting of muren is de nieuwste trend

Wil je een idee krijgen van wat tuinadvies en een tuinontwerp kost? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin - grondwerken - afsluitingen - opritten - parkeerterreinen - terrassen - vijvers